Actualitate

Apavil SA: Anunţ întrerupere furnizare apă potabilă

Ca urmare a executării lucrărilor de conectare a Staţiei de pompare apă potabilă la reţeaua de distribuţie apă potabilă PEHD Dn 110, existentă în comuna Mihăeşti, satul Bârseşti, în data de 19.08.2022, între orele 09.00 – 15.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în comuna Mihăeşti, satul Bârseşti - tronson cuprins de la strada Principală DN67 intersecţie cu strada Duzilor până la limita cu oraşul Băile Govora, inclusiv strada Albinelor, strada Diculeştilor, strada Burdozeştilor, strada Rogoseştilor şi strada Duzilor.

În această perioadă orară, echipele de intervenţie ale APAVIL SA vor face eforturi susţinute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectaţi să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre şi respectând prevederile art. 252 al Regulamentului Serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare sau apelând numărul de telefon al dispeceratului societăţii Apavil SA: 0250820010, serviciu disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...