Sport

Liga I - CS Turnu Severin

Achiziţii subţiri la Severin

Anunţat cu mare fast, proiectul pe care grecii vor să-l implementeze la malul Dunării nu a adus, momentan, achiziţii răsunătoare la CS Turnu Severin

Deşi majoritatea jucătorilor au plecat, CS Turnu Severin n-a transferat decât cinci jucători, toţi aduşi din ligile inferioare din Grecia şi România. După portarul Leonidas Panagopoulos (FC Vysaz) şi fundaşii Moustakis Nikolaos (FC Vysaz), Biris Alexandros (Juventus Bucureşti) şi Konstantinidis Giorgos (Diagoras Rhodos), nou-promovata din Oltenia l-a adus şi pe mijlocaşul Cristian Poiană, care în tur a bifat doar 2 meciuri la FCM Târgu Mureş, în eşalonul secund. Născut la Vânju Mare, în urmă cu 24 de ani, Poiană a devenit primul jucător originar din Mehedinţi care va evolua la CS Turnu Severin.
Team-managerul Stathis Smyris şi directorul de marketing Nikos Koropoulis vor să mizeze pe jucători tineri şi vor face un trial pentru juniori şi în Kladovo, oraş aflat pe malul sârbesc al Dunării. "Vom înfiinţa şi un fan-club la Kladovo, pentru a oferi posibilitatea vecinilor noştri să se bucure de meciurile din Liga I. În acelaşi timp, clubul nostru a demarat căutările de jucători în Serbia, iar câţiva tineri fotbalişti din Kladovo au fost deja invitaţi la trialurile echipelor de seniori şi U21. Noua eră de la CS Turnu Severin nu are graniţe", au spus grecii.
CS Turnu Severin se reuneşte pe 9 ianuarie

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...