Sport

Fotbal,Liga a II-a,

Niculescu: Obiectivul este promovarea în sezonul viitor

Secunzii lui Clau-gol vor fi C. Dobre şi Matache, ultimul urmând să fie şi portar activ

Claudiu Niculescu a fost joi la sediul SC Damila SA din Rm. Vâlcea, unde, în prezenţa unuia dintre patroni, Laurenţiu Niţu, dar şi a tinerilor conducători Munteanu şi Medrea, a semnat un contract valabil pentru un an şi jumătate.

Niculescu va fi ajutat la Damila de doi secunzi, Cornel Dobre şi Florin Matache, ultimul urmând să fie în acelaşi timp şi jucător activ.
”În principiu ne-am pus de acord încă înainte de sărbători, îmi dădusem cuvântul şi eu sunt om de onoare. Ştiam că Damila este o echipă bună, un club serios, care respectă jucătorii şi sunt doi patroni ambiţioşi, care doresc performanţă, sper să putem face treabă bună. În acest sezon ne dorim să ne menţinem cel puţin pe locul actual, 4, sau, dacă se poate, chiar să îl îmbunătăţim. Pentru sezonul viitor, obiectivul este clar, promovarea în Liga I. Rămâne să mai discutăm de transferuri, în funcţie de ce se va întâmpla în primul stagiu, vom stabili cine mai pleacă şi cine mai bine. Este sigur că vor mai veni jucători, suntem în discuţii, ne vom întâlni cu ei zilele viitoare. Nu ştiu ce nu a mers la Bihor, a fost o experienţă interesantă, dar mă interesează doar viitorul. Pentru mine, anul trecut nu a fost unul bun, dar în acest an îmi doresc să fac performanţă cu Damila, sper să am rezultate. Visul meu e să antrenez o echipă mare de afară, dar am multe de învăţat şi mai e mult până acolo”, a explicat ”Lunetistul”.

Cl. Niculescu a anunţat că nu va reveni asupra decizie de a-şi încheia cariera de jucător. ”Aş vrea să mai simt acea bucurie a golului pe teren, dar înainte de a fi optimist, sunt realist şi nu mai pot fizic. Nu aş mai putea face faţă, am avut o carieră frumoasă de jucător şi nu aş vrea să o întinez acum”.

Damila se va reuni cel mai probabil pe 16 ianuarie, însă data poate fi schimbată în funcţie de programarea la vizita medicală. Alb-verzii vor efectua două cantonamente, ambele în ţară.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...