Sport

Fotbal, Liga I, Pandurii

Condescu: Noul obiectiv este clasarea pe loc european

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Pandurii, Marin Condescu, a anunţat azi că noul obiectiv al echipei pentru retur este clasarea pe locurile 2-4. "Avem un nou Consiliu de Administraţie pentru că anul acesta s-a format Complexul Energetic Oltenia şi până la finalul anului, conform Hotărârii de Guvern, am funcţionat în structura care era înainte de înfiinţarea CEO. Dar acum am reuşit să facem toate demersurile legale iar în acţionariatul nostru în locul celor trei unităţi industriale care au fost acţionari la Pandurii, Complexul Energetic Rovinari, Complexul Energetic Turceni şi Societatea Naţională a Lignitului Oltenia, este acum acţionar Complexul Energetic Oltenia", a explicat azi preşedintele clubului anunţând şi noul obiectiv stabilit pentru echipă: "Consiliul de Administraţie a stabilit acum să schimbăm obiectivul pentru returul de campionat şi noul obiectiv este clasarea pe locurile 2-4".
Preşedintele Marina Condescu a mai precizat că AGA a dat asigurări că echipa va avea resurse financiare pentru a putea completa lotul cu jucători de valoare şi pentru a îndeplini astfel noul obiectiv de calificare a echipei în cupele europene: "Ce pot eu să vă spun referitor la transferurile necesare este că vom face tot ce este posibil, am vorbit cu membrii din Consiliul de Administraţie şi reprezentanţii din Adunarea Generală a Acţionarilor care ne finanţează şi ne-au asigurat că vom avea disponibilităţi financiare să completăm lotul pentru a îndeplini acest obiectiv trasat de Consiliul de Administraţie".
Pandurii vor primi la începutul noului an vizita reprezentanţilor UEFA care vor veni să verifica dacă stadionul de la Târgu Jiu poate găzdui jocuri din UEFA Europa League. "Din analiza şi rapoartele făcute la Federaţia Română de Fotbal după turul de campionat a reieşit că după primele 17 etape eram pe o poziţie de cupe europene şi de aceea în cursul lunii februarie reprezentantul UEFA va veni să inspecteze baza noastră sportivă. Sperăm să remediem toate neajunsurile care vor fi constatate şi să putem jucăm primele meciuri, cel puţin tururile preliminare, la Târgu Jiu. Eu sper că vom găsi şi forţa financiară necesară să fim pregătiţi pentru orice joc din Cupa UEFA Europa League să-l jucăm la Târgu Jiu", a mai precizat preşedintele clubului Pandurii

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...