Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Niculescu semnează joi cu Damila

Şefii de la Damila sunt la un pas de a bate palma cu Claudiu Niculescu, cel care aproape sigur va fi succesorul lui Erik Lincar pe banca tehnică a alb-verzilor. Cele două părţi s-au înţeles verbal, urmând ca totul să fie parafat joi, la Rm. Vâlcea.

Fostul tehnician al Bihorului vine la Rm. Vâlcea, pentru a semna contractul cu Damila. Aflat în vacanţă în Austria, patronul echipei, senatorul Dan Niţu s-a înţeles verbal cu tehnicianul, care vine azi să semneze în prezenţa preşedintelui Munteanu şi directorului sportiv Medrea.

“Claudiu Niculescu a fost prima noastră opţiune atunci când am început să căutam un nou antrenor. Este adevărat că am discutat şi cu alţi antrenori, inclusiv cu Ovidiu Stângă, dar în momentul în care Claudiu şi-a dat acordul de principiu pentru noul proiect Damila, atunci am încetat orice alte contacte. Mai ales acum, după ce el a refuzat un post de antrenor la Dinamo, pot spune că, în mare măsură, el va veni la Vâlcea. Mai sunt câteva mici detalii de pus la punct, dar sper ca joi, când Niculescu vine la Vâlcea, să avem şi înţelegerea scrisă rezolvată. Avem şi acceptul patronilor, domnii Dan şi Laurenţiu Niţu, pentru aducerea lui pe banca tehnică şi sper ca în câteva zile să finalizăm discuţiile cu Claudiu Niculescu”, a declarat Lucian Munteanu, preşedintele Damilei.

Claudiu Niculescu va avea însă o misiune extrem de dificilă, de a îl face uitat în inimile jucătorilor şi suporterilor pe fostul antrenor Erik Lincar, artizanul succeselor Damilei din 2012.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...