Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Lincar: Damila va termina campionatul pe locurile 3-4

Damila încheie un an de graţie, punctat de o promovare istorică în eşalonul secund şi un tur mult peste aşteptări în Seria B2, terminat pe locul 4. Finalul de an nu fost unul fast însă pentru alb-verzi, care, după cele două eşecuri consecutive din finalul turului, s-au văzut nevoit să se resemneze şi cu plecarea artizanului succeselor Damilei, antrenorul Erik Lincar, care a demisionat din motive familiale.
După ce a lăsat o impresie excelentă la Vâlcea în decursul acestui an, Lincar este convins că Damila va continua proiectul promovării şi după despărţirea dureroasă de el. „Este normal să regret că plec, la Damila am cunoscut satisfacţia promovării fără niciun eşec în retur şi a unui tur de excepţie în Liga a II-a. Cu această ocazie vreau să le mulţumesc fraţilor Niţu, care au asigurat buna desfăşurare a lucrurilor, jucătorilor cu care am promovat din C, celor cu care am lucrat în Liga a II-a şi oficialilor de la club, Munteanu şi Medrea. La ambiţia de care au dat dovadă fraţii Niţu, cred veţi auzi de Damila şi în Liga I. Nu în ultimul rând, vreau să le mulţumesc şi suporterilor de la Drăgăşani, care au fost alături de noi. La Damila este multă seriozitate şi veţi vedea că se va clasa pe locurile 3-4,iar la anul va trage la promovare. Voi fi suporterul echipei şi să sper că va mai exista cândva o colaborare cu Damila“, a declarat Erik Lincar.
Tânărul tehnician spune că nu a luat încă o decizie în privinţa viitorului său. ”Au fost ceva discuţii, dar deocamdată nu ştiu ce va fi. Nu merg oriunde şi în orice condiţii, nu mă grăbesc” a mai afirmat Lincar.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...