Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Niculescu: Sunt interesat să vin la Vâlcea

Slătineanul va veni să semneze contractul cu Damila pe 3 ianuarie

După ce a refuzat postul de ”secund” la Dinamo, Claudiu Niculescu este tot mai aproape de a prelua pe Damila, echipă care a încheiat turul pe locul 4 în Seria B2.
”Sunt discuţii, da, sunt interesat să vin la Damila, altfel nu aş fi venit la Vâlcea să vorbesc cu conducerea clubului. Voi continua să mai discut zilele viitoare cu domnul Niţu şi dacă vom stabilii toate detaliile, voi semna până în Revelion. Nu are rost să spun prea multe până nu se semnează, dar Damila este o echipă care îmi place, este un proiect care mă atrage” a afirmat Niculescu.
Fostul antrenor al Bihorului este prioritatea patronului de la Damila, senatorul Dan Niţu. ”Tratativele cu Cl.Niculescu sunt foarte avansate, din momentul în care el a refuzat pe Dinamo, noi am încetat discuţiile cu Ovidiu Stângă. Cred că până de Revelion vom stabili toate detaliile şi Niculescu va veni şi va semna contractul pe 3 ianuarie” a spus şi preşedintele Lucian Munteanu.
Niculescu va avea ca obiectiv promovarea în sezonul viitor, dar şi o altă sarcină mult mai grea, de a îl face uitat în inimile suporterilor şi jucătorilor pe fostul tehnician Erik Lincar, sub bagheta căruia Damila a promovat şi a reuşit un tur foarte bun în Seria B2.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...