Eveniment

Traficul de droguri, noua modă din Bănie

Creatoarea de modă Mirela Rădulescu a fost reţinută pentru comercializarea ilegală a unui drog de mare risc

Ketamina şi moda par a fi găsit un numitor comun în numele Mirelei Rădulescu. Aceasta, împreună cu un medic veterinar şi încă o persoană, au fost reţinute pentru 29 de zile de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri. În loc să vină cu daruri plăcute, Moş Crăciun a schimbat de data aceasta puţin registrul în ceea ce o priveşte pe creatoarea de modă Mirela Rădulescu. Aceasta a primit drept cadou un set de cătuşe şi câteva săptămâni în spatele gratiilor. Motivul a fost repede elucidat de DIICOT: trafic cu droguri de risc ridicat.

Substitut de cocaină la preţ de algocalmin

Alături de Mirela Rădulescu, în duba DIICOT s-a urcat şi un medic veterinar. Acesta o ajuta pe Mirela Rădulescu să procure ketamina şi o ajuta inclusiv cu vânzarea. Ketamina este un drog de mare risc, care este înlocuitor pentru cocaină. În apartamentul creatoarei de modă procurorii DIICOT au găsit nu mai puţin de 35 de flacoane de ketamină. Conform surselor din cadrul DIICOT, designerul din Craiova a început să facă trafic de droguri în urmă cu mai multe luni. Profitul era consistent dacă ţinem cont că Mirela Rădulescu achiziţiona fiola de ketamină la preţul de 20 lei şi o comercializa cu 80 de lei. Estimările poliţiştilor vorbesc de un profit de 150.000 lei rezultat în urma traficului efectuat în ultimele luni de Mirela Rădulescu şi complicii ei.

Avocatul designerului cere punerea acesteia în libertate

Pe baza nedovedirii încă a faptelor, avocatul celor doi a cerut eliberarea acestora.
„Am cerut să fie eliberaţi, pentru că nu prezintă pericol public, întrucât faptele nu sunt dovedite. Medicul veterinar avea într-adevăr ketamină, dar o procurase pentru el, pentru că avea nevoie în cazurile medicale, în niciun caz nu intenţiona să o distribuie. Avea tot dreptul să procure ketamină din farmacii, fiind medic, iar luni doar a trecut pe la cealaltă persoană (n.r. - Mirela Rădulescu) într-o scurtă vizită, nu ca să-i plaseze ketamină”, a declarat Alexandru Călinoiu, avocatul celor doi. Magistraţii par a nu fi ţinut însă seamă de cererea avocatului şi au emis mandat de arestare pe 29 de zile pentru cei doi. Aceştia au fost acuzaţi că au vândut peste doi litri de ketamină.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...