Eveniment

Reţea de prostituţie româno-italiană, destructurată la Craiova

30 de prostituate şi 11 „peşti” au picat în plasa poliţiştilor doljeni

O reţea de 30 de prostituate a fost anihilată la sfârşitul anului 2012 de procurorii DIICOT Craiova. Reţeaua era condusă de Sanda Cazacu. Aceasta obliga fetele să se prostitueze în schimbul foloaselor materiale. Pe lângă Sanda Cazacu, alte 10 persoane s-au ales cu dosar penal. Aceştia sunt acuzaţi de organizarea de grup infracţional, trafic de persoane, trafic de minori, prostituţie şi proxenetism. Nu este pentru prima oară când Sanda Cazacu se confruntă cu DIICOT-ul. Aceasta a mai avut probleme în trecut, doar un certificat medical care atesta lipsa de discernământ reuşind să o scape de procurii DIICOT.

Şefă consecventă

După un prim incident cu poliţia din România, Sanda Cazacu şi-a îndreptat atenţia spre zone mai calde, legând o punte a „prieteniei” între Craiova şi câteva oraşe din Italia. În fruntea unei reţele de 30 de fete, dintre care multe minore, matroana din „Cetatea Banilor” s-a pus pe făcut bani. Veniturile pe care le încasa de pe urma fetelor strânse în jurul ei nu erau deloc de neglijat. „Tinerele au fost obligate să întreţină raporturi sexuale pe bani, atât în Italia cât şi în Craiova. Fiecare în parte trebuia să aducă seară de seară aproximativ 400 de lei“, a declarat Adrian Glugă, procuror şef în cadrul DIICOT Craiova. Suma care le revenea celor care prestau această meserie era una foarte mică. Acestea se vedeau astfel puse în situaţia de a „munci” mai mult pentru a putea avea la sfârşitul zilei o sumă cât de cât rezonabilă.

Publicitatea, mama comerţului cu carne vie

Anunţurile cu privire la serviciile oferite de tinerele domnişoare au împânzit ziarele. Fetele îşi prezentau oferta în publicaţiile locale în schimbul unei anumite sume de bani. Astfel, vizibilitatea acestora era destul de ridicată, iar multe deja îşi făcuseră clienţi fideli. Aceştia le călcau frecvent pragul, în timp ce ele goleau portofelele vizitatorilor. În „batalionul” celor 30 de prestatoare de servicii sexuale, Sanda Cazacu înregimentase şi câteva minore. Acestea au început să înveţe meserie de la celelalte fete, unele de voie, altele de nevoie. După ce şi-au dat seama că această meserie nu se potriveşte cu statutul lor, multe din ele au decis să părăsească grupul. Nu de aceeaşi părere a fost şi matroana Sanda Cazacu, care s-a opus acestor dezertări.
Câteva semnale de alarmă ale tinerelor reţinute cu forţa în gruparea Sandei Cazacu au fost recepţionate şi de procurorii DIICOT, aceştia reuşind în final să pună capăt activităţii „grupării Cazacu”.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...