Sport

Tomozei a dat startul memoriilor la CSM

Fundaşul dreapta de la CSM Rm. Vâlcea, Marius Tomozei, şi-a depus memoriu la Federaţie, prin care cere plata restanţelor şi rezilierea contractului

Cu majoritatea jucătorilor neplătiţi de două luni, iar cu alţii de peste trei luni, CSM este într-o situaţie critică.

"Din ce ştiu, doar Nicolae, Toma şi Vizitiu sunt neplătiţi de peste 3 luni, însă situaţia lor este clară, nu mai sunt doriţi. Sunt convins că Tomozei nu este în aceeaşi situaţie.", Laurenţiu Tudor,antrenor CS Municipal

Primul care şi-a depus memoriu a fost fundaşul dreapta Marius Tomozei, însă memoriul acestuia este contestat de şefii din Zăvoi. „După ce că am un salariu foarte mic, nu mă aşteptam să ajung să am şi trei luni restante. Am fost accidentat şi mi-am plătit recuperarea din banii mei, iar în ultimele trei jocuri din tur am jucat într-un picior, doar să ajut echipa. Este păcat de grupul care este la Vâlcea, dar am depus memoriu, sper să îl câştig şi să pot pleca de la CSM”, a spus Tomozei. Deşi a stat pe tuşă o mare parte din tur, Tomozei are oferte mult mai consistente de la alte echipe din Liga a II-a şi îşi doreşte să plece, iar clubul ar pierde gratis unul dintre jucătorii valoroşi.
Cu salariul restant de peste trei luni, dar aflaţi şi pe lista neagră a şefilor din Zăvoi mai sunt fostul prieten al handbalistei Cristina Neagu, Dacian Vizitiu, portarul Marius Toma şi Nelu Nicolae. Aceştia se vor despărţi aproape sigur într-un fel sau altul de CSM în iarnă. „Eu nu am depus încă memoriu, dar poate o voi face. Conducerea nu m-a anunţat încă dacă nu mai are nevoie de mine, dacă e aşa, să fie anunţat, nu este nicio problemă”, a spus Nicolae. Portarul Marius Toma s-a înţeles verbal cu patronul Rufă pentru rezilierea contractului şi aşteaptă să îşi primească banii pentru a semna despărţirea de alb-albaştri.
Antrenorul Laurenţiu Tudor spune însă că Tomozei nu a avut motive pentru a îşi depune memoriu. „Din ce ştiu, doar Nicolae, Toma şi Vizitiu sunt neplătiţi de peste 3 luni, însă situaţia lor este clară, nu mai sunt doriţi. Sunt convins că Tomozei nu este în aceeaşi situaţie, a fost plătit şi, dacă a depus memoriu, nu va avea câştig de cauză”, a afirmat „Doctorul”. Şi alţi jucători exponenţiali ai CSM doresc să părăsească clubul aflat într-o sărăcie lucie de când a fost preluat de Cătălin Rufă. Altfel, CSM se va reuni pe 21 ianuarie, în Zăvoi, unde va efectua toată pregătirea de iarnă, cunoscută fiind zgârcenia patronului Rufă în privinţa cantonamentelor.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...