Sport

Vranjes aduce discordie la echipa condusă de Petre Grigoraş

Conducerea clubului Pandurii Tg. Jiu a anunţat pe site transferul lui Martinovic, Vranjes, Ilijovski şi Nicoară, dar este aproape să îl piardă pe antrenorul Grigoraş.

Antrenorul gorjenilor nu acceptă faptul că şefii au decis peste capul său şi mai ales nu este de acord cu readucerea lui Stojan Vranjes, fotbalist care a plecat de la Pandurii la CFR Cluj după un conflict cu tehnicianul.
„Am tot sperat că e o glumă, dar văd că s-a adeverit. Nu uitaţi că Vranjes mi-a spus ce mi-a spus şi mi-a părut rău că i-am răspuns. Nu înţeleg de ce conducerea a adus acest jucător, când îmi ştiu punctul de vedere. Dacă s-a trecut peste capul meu, o să vorbesc cu conducerea să vedem dacă vom continuă împreună”, a spus Grigoraş.
Surse autorizate din anturajul grupării gorjene susţin că, dacă nu se va ajunge la un consens cu Grigoraş, favorit să preia funcţia de antrenor este Sorin Cîrţu, unul dintre amicii preşedintelui Marin Condescu.
Preşedintele CS Pandurii, Marin Condescu speră ca echipa sa să ajungă în premieră pe un loc de cupă europeană. „Petre Grigoraş a spus la începutul turului care e lotul cu care vrea să meargă în prima parte a campionatului şi i-am asigurat acel lot pe care l-a dorit. Acum eu cred că vom găsi soluţii ca în iarna aceasta să facem acele transferuri care ne sunt necesare pentru a mai urca două locuri în clasament şi din primăvară, mai exact din vară, vedem ce se va mai întâmpla. Eu cred că putem juca într-o cupă europeană. Avem de gând ca de anul viitor să ne cunoască şi Europa. Am avut o jumătate de an bun la Pandurii, pentru că în fotbal linia se trage prin iunie şi sperăm ca atunci locul ocupat de noi să fie mai sus cu un loc decât cel ocupat acum. Clasarea de la jumătatea competiţiei a fost cea pe care o doream, dar după alte două etape nu mai e conformă cu ceea ce ne-am dorit”, a spus Condescu.
Astfel, pandurii riscă să rămână fără cel mai bine cotat tehnician din campionat, artizanul unui tur de excepţie. Rămaşi fără U Craiova, oltenii şi-au găsit provizoriu alinarea în Pandurii, echipă ce a practicat un fotbal pe placul microbiştilor. Conduşi excelent de pe bancă de Petre Grigoraş, gorjenii au înregistrat cel mai bun parcurs din istoria lor în primele 19 etape din campionat, în care au acumulat 35 de puncte. În plus, evoluţiile bune au dus la creşterea cotelor multor jucători din lot, primul luat în vizor de cluburile importante fiind mijlocaşul Alexandru Maxim.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...