Actualitate

Apavil SA: Anunţ întrerupere furnizare apă potabilă

Ca urmare a executării lucrărilor de remediere a avariei de pe conducta de transport apă potabilă Ol/PREMO Dn 600 mm, existentă în Râmnicu Vâlcea, strada Calea lui Traian intersecţie cu Intrarea Sudului, în data de 26.05.2022, între orele 09.00 – 18.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în Râmnicu Vâlcea pe strada Calea lui Traian – tronson cuprins de la intrarea Sudului până la strada Depozitelor (ambele sensuri de mers), blocurile 1 şi 2 Vilmar, PT 12 Magheru, strada Iacob Simian, strada Schitului – parţial, strada Drumul Gării (Gândăceşti), strada Buridava, strada Stolniceni – partea stângă de mers şi strada Depozitelor – intersecţia cu calea ferată până la intersecţia cu Copăcelu – Ghioceilor. În cazul în care perioada necesară executării lucrărilor de remediere se va prelungi şi cantitatea de apă acumulată în rezervorul Copăcelu nu va fi suficientă, este posibil ca ulterior să fie afectate şi zonele: oraşul Ocnele Mari – zone înalte şi Copăcelu – Căzăneşti.

În această perioadă orară, echipele de intervenţie ale APAVIL SA vor face eforturi susţinute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. Recomandăm consumatorilor afectaţi să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre şi respectând prevederile art. 252 al Regulamentului Serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare sau apelând numărul de telefon al dispeceratului societăţii Apavil SA: 0250820010, serviciu disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.

Compartimentul comunicare, mass-media al societăţii Apavil SA

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...