Administraţie

Centru comunitar integrat în comuna Racoviţa, cu fonduri europene!

Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, a semnat, luni 23 mai a.c., alături de primarul comunei Racoviţa, Ion Narcis Iliescu şi directorul ADR S-V Oltenia, Ştefan-Cătălin Catană, contractul de finanţare pentru realizarea unui centru comunitar integrat, destinat furnizării de servicii educaţionale, sociale şi de asistenţă medicală pentru vâlcenii din Racoviţa.

Finanţarea europeană, în valoare totală de cca. 200.000 euro, a fost obţinută în baza parteneriatului pe care CJ Vâlcea l-a încheiat, în acest scop, cu Primăria Racoviţa.

Proiectul presupune construirea şi dotarea la standarde europene a unei clădiri cu destinaţie de centru comunitar, precum şi amenajarea incintei, a căilor de acces şi a parcărilor.

“Centrul va avea mai multe cabinete: pentru consiliere medicală, socială şi mediere şcolară, precum şi cabinet pentru medicină de familie, birouri şi alte spaţii de depozitare. Prin această investiţie, ne dorim să aducem actul medical cât mai aproape de comunitate, în ideea în care mulţi dintre cetăţeni nu au posibilităţi financiare pentru a se deplasa 40-50 de km până la centrele medicale din oraşe. Îl felicit pe domnul primar Iliescu pentru iniţiativa de a construi un astfel de centru, de care zona de nord avea mare nevoie”, a precizat Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...