Actualitate

Apavil SA: Anunţ întrerupere furnizare apă potabilă

Ca urmare a executării lucrărilor de dezafectare a reţelei de distribuţie OL 159 mm şi de conectare a reţelei PE 160 mm la reţeaua de distribuţie PE 400 mm, existentă pe strada Calea lui Traian, municipiul Rm. Vâlcea, în data de 24.05.2022, între orele 0900 – 1700, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi pe strada Calea lui Traian – blocurile S13, S15, S16, S17, S19, S38 (inclusiv spaţiile comerciale aferente blocurilor) şi imobilele cu nr. 4, 8, 10, 12, 18.

În această perioadă orară, echipele de intervenţie ale APAVIL SA vor face eforturi susţinute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei), angajaţii Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în cazul în care există posibilitatea modificării acestora. Recomandăm consumatorilor afectaţi să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre şi respectând prevederile art. 252 al Regulamentului Serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare sau apelând numărul de telefon al dispeceratului societăţii Apavil SA: 0250820010, serviciu disponibil 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână.

Compartimentul comunicare, mass-media al societăţii Apavil SA

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...