Politică

Declaraţie politică!

Laurenţiu-Nicolae Cazan: Am votat în favoarea adoptării Legii Offshore - PLx 262/2022, alături de colegii mei deputaţi

Miercuri, 18 Mai, în plenul Camerei Deputaţilor, am votat în favoarea adoptării Legii Offshore - PLx 262/2022, alături de colegii mei deputaţi. Am votat pentru gaz mai ieftin în casele Românilor, pentru accelerarea investiţiilor în Marea Neagră şi pentru asigurarea securităţii şi independenţei energetice a României.

Este un moment deosebit de important pentru sectorul energetic, dar mai ales pentru dezvoltarea României. Această lege şi exploatarea gazelor naturale din bazinul Mării Negre reprezintă şansa unei generaţii de a atrage investiţii, de a beneficia de resurse energetice esenţiale la preţuri accesibile, de a dezvolta economia naţională şi de consolida poziţia României ca furnizor de securitate energetică în regiune.

Partidul Naţional Liberal susţine prin măsuri concrete dezvoltarea economică a României, atragerea investiţiilor străine şi consolidarea sectoarelor esenţiale ale economiei. Doar aşa vom construi România dezvoltată, România prosperă şi România puternică pe care ne-o dorim cu toţii.

Laurenţiu Cazan,
Deputat PNL de Vâlcea

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...