Politică

Consiliul politic judeţean al PSD Vâlcea

Miercuri, 18 mai 2022, parlamentarii, consilierii judeţeni şi municipali, primarii, preşedinţii şi ceilalţi membri ai conducerii PSD Vâlcea, s-au reunit în şedinţa Consiliului Politic Judeţean, şedinţă care a fost condusă de preşedintele organizaţiei judeţene, Constantin Rădulescu.

Pe ordinea de zi s-au aflat proiecte importante precum: aprobarea programului politic al PSD Vâlcea, aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli, dar şi aprobarea execuţiei bugetare pe anul 2021, chestiuni cu caracter intern care privesc structurile teritoriale, precum şi declanşarea adunărilor generale, a conferinţelor de analiză şi alegeri în toate structurile organizaţiei judeţene.

"Este prima şedinţă post-pandemie, în care membrii Consiliului Politic Judeţean s-au aflat faţă în faţă fără restricţii şi ne-am bucurat, în primul rând, de această reîntâlnire. Cu această ocazie, am declanşat un proces ferm şi complex, prin care începem pregătirea structurilor noastre interne, pentru anul electoral 2024. Am vrut să facem acest lucru din timp, pentru ca în 2023 să ne ocupăm de identificarea celor mai buni candidaţi, de stabilirea strategiilor electorale, având structura politică deja pusă la punct şi pregătită pentru confruntările electorale. PSD Vâlcea este cea mai puternică organizaţie politică din judeţ şi, înainte de toate, o echipă formidabilă de care sunt foarte mândru şi căreia îi mulţumesc pentru toate victoriile pe care le-am obţinut împreună", Constantin Rădulescu, preşedintele PSD Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...