Administraţie

Reţelele de distribuţie a agentului termic din Râmnicu Vâlcea, reabilitate cu 17 milioane de euro, fonduri europene

Consiliul Judeţean Vâlcea investeşte 17 milioane de euro din fonduri europene pentru reabilitarea reţelei primare şi secundare de distribuţie a agentului termic către populaţia din Râmnicu Vâlcea. Investiţia presupune lucrări de reabilitare a 3,25 km reţea primară şi 10,033 km reţea secundară de termoficare şi se realizează în baza a patru contracte, trei dintre acestea fiind într-un stadiu incipient, iar cel de-al patrulea apropiindu-se de finalizare (98%).

Constantin Rădulescu, preşedintele CJ Vâlcea, verifică personal, periodic, lucrările în şantierele deschise în mai multe puncte din Râmnic. Prin finalizarea acestui proiect de către Consiliul Judeţean Vâlcea, se urmăreşte creşterea calităţii serviciilor de termoficare urbană, prin reducerea pierderilor în reţea. Beneficii vor avea şi vâlcenii, care vor plăti mai puţin pentru apă caldă şi căldură.

“Investim 17 milioane de euro, fonduri europene, în reabilitarea reţelei primare şi secundare de distribuţie a agentului termic către populaţia din Râmnicu Vâlcea. Investiţia presupune lucrări de reabilitare a 3,25 km reţea primară şi 10,033 km reţea secundară de termoficare şi se realizează în baza a patru contracte. În prezent, se lucrează în cadrul tuturor contractelor încheiate, trei dintre acestea fiind într-un stadiu incipient, iar cel de-al patrulea apropiindu-se de finalizare (98%). Astăzi, am verificat personal lucrările în şantierele deschise în mai multe puncte din municipiu. Am întâlnit şi situaţii în care lucrările se desfăşoară mai greoi, însă am primit asigurări de la constructori că situaţia va fi remediată”, a precizat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...