Sport

Fotbal

Sergiu Radu: Fotbalul vâlcean poate fi revigorat doar cu investiţii masive

Organizatorului Cupei Sergiu Radu, desfăşurată azi la Sala Sporturilor Traian, atacantul echipei germane Aachen spune că există mulţi copii talentaţi. ”Sunt copii talentaţi, care la un moment dat pot face pasul spre fotbalul mare, sper să urmeze exemplele pe care le-am arătat azi, ca internaţionalii Raţ sau Alexe. Am făcut acest lucru pentru a-i motiva pe copii, pentru că e greu să ai posibilitatea să îi aduci pe aceşti mari jucători”.
Vâlcean de origine, Sergiu Radu nu vede prea curând posibilă ieşirea din beznă a fotbalului din Zăvoi. ”E foarte greu să revigorezi fotbalul fără resurse materiale, ne întâlnim cu această problemă peste tot. Sunt vremuri grele, e o criză acută, s-au desfiinţat echipe cu tradiţie ca Poli sau Craiova. Mă bucur că echipa din Rm.Vâlcea încă mai rezistă, chiar dacă în Liga a II-a. O revigorare poate fi posibilă doar cu o infuzie substanţială de capital, dar este foarte greu”.
La Cupa ”Sergiu Radu” au participat copii de la şcolile de fotbal Gică Popescu şi Răzvan Raţ, dar şi de la Hidroelectra Rm. Vâlcea. La final a avut loc un meci demonstrativ, la care principalele vedete au fost Răzvan Raţ, Sergiu Radu, Marius Alexe şi Dragoş Firţulescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...