Actualitate

Miercuri, 18 mai – exerciţiu de prevenirea şi stingerea incendiilor la Arenele ”Traian”

În baza Legii nr. 307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor şi în conformitate cu planificarea anuală, miercuri, 18 mai, începând cu ora 15.00, la sediul administraţiei municipale de la Arenele ”Traian” din bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 24, se va desfăşura un exerciţiu de pregătire cu personalul Primăriei municipiului privind prevenirea şi stingerea incendiilor.

Exerciţiul are ca scop evaluarea capacităţii de răspuns la urgenţă în caz de incendiu, precum şi dezvoltarea abilităţilor salariaţilor Municipalităţii în acordarea a primului ajutor.

Locuitorii din vecinătatea Arenelor ”Traian” şi cei care vor tranzita zona sunt rugaţi să nu intre în panică în urma desfăşurării forţelor de intervenţie şi a semnalelor de avertizare sonore şi luminoase ce vor fi emise. Pe perioada derulării exerciţiului, activitatea de relaţii cu publicul a Direcţiei Economico-Financiare şi cea a punctului de auto-recenzare asistată care funcţionează în sediul DEF de la Arenele ”Traian” nu vor fi afectate şi se vor desfăşura conform programului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

18.05.2022 - 15:42Danix:Nimic rau in acest demers! Dar, oare, n-ar fi mai bine sa organizati un astfel de exercitiu in complexul Dovali, mult mai expus unui risc de incendiu cu victime decat este zona Arenele Traian?

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...