Administraţie

Reabilitare de drum între Nicolae Bălcescu şi Galicea

Locuitorii comunelor Nicolae Bălcescu şi Galicea vor putea în curând să circule în condiţii normale de trafic rutier pe DJ 678 D, drum care asigură legătura între cele două localităţi. Dacă anul trecut, lucrările de reabilitarea drumului s-au concentrat pe zona Dosul Râului, unde platforma drumului fusese grav afectată de calamităţi, anul acesta intervenţiile finanţate de la bugetul Consiliului Judeţean se concentrează pe restul segmentelor de drum care necesită lucrări urgente.

"Am revenit cu lucrări pe acest drum şi astăzi a început asfaltarea pe o lungime de 2 km, mai exact pe sectorul de drum care a mai rămas la nivel de balast şi piatră spartă. În lungime de cca. 17 km, DJ 678D face legătura între comunele Galicea şi Nicolae Bălcescu şi se intersectează cu DJ 678A, un alt drum pe care CJ Vâlcea îl modernizează cu fonduri europene. Şi în anii anteriori, s-a mai turnat asfalt pe acest drum şi, kilometru cu kilometru, vom continua să reabilităm şi acest drum important pentru vâlcenii din Galicea şi Nicolae Bălcescu", anunţă Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

De altfel, în ultimul an şi jumătate, CJ Vâlcea a continuat să investească în întreţinerea reţelei de drumuri judeţene, în ciuda austerităţii aduse de criza sanitară. Fronturile de lucru deschise până acum au vizat reabilitarea drumurilor judeţene care asigură variante ocolitoare la drumurile de acces către zonele turistice din judeţ sau care fac legătura între Vâlcea şi judeţele limitrofe.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...