Special

Cristian Buican: Hristos a Înviat!

Învierea lui Hristos, un fapt istoric petrecut acum aproape 2000 de ani, împarte drumul umanităţii între perioada căderii noastre şi aceea a începutului restaurării. Dumnezeu ne-a făcut liberi şi spre bine şi Adevăr. Prin voinţa noastră am căzut din ceea ce ne menise Creatorul, însă iubirea acestuia faţă de noi este atât de mare încât ne-a trimis pe Fiul Său pentru a ne arata din nou Calea, Adevărul şi Viaţa. Învierea Sa în a treia zi după ce a fost crucificat este dovada tangibilă că orice suferinţă îşi are sfârşitul şi că suntem în stare să ieşim la lumină dacă acceptăm jertfa lui Hristos şi Învierea Lui.

Vremurile acestea seamănă mult cu vremurile din urmă; istoria omenirii este plină de asemenea momente şi ele nu trebuie să ne sperie; dimpotrivă trebuie să ne întărească în hotărârea de a ne îndrepta faptele şi gândurile, de a săvârşi binele şi de a căuta adevărul. Cu toţii, de la vlădică pana la opincă, suntem datori a ne iubi şi a ne ajuta, a fi drepţi şi iubitori unul cu altul şi fără îngăduinţă faţă de nedreptate. Această zi a Învierii Domnului ne-a fost lăsată pentru a înţelege că suntem sprijiniţi în efortul nostru de a depăşi durerile şi suferinţele îndreptând întâi de toate propriile purtări. Ziua Învierii este una a fericirii pentru că promisiunea făcută nouă s-a împlinit. E vremea să aducem la iveală ce este mai bun în fiecare dintre noi cinstind Învierea Domnului prin fapte.

Cu aceste gânduri ne îndreptăm către fiecare dintre semenii noştri, cu iubire şi cu speranţa, cu credinţa că vom lucra împreună pentru binele comunităţii româneşti.

Adevărat a Înviat!

PNL VÂLCEA

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...