Sport

Fotbal, Liga a II-a, Damila

Lincar părăseşte Vâlcea

Tehnicianul trebuie să fie alături de soţie, care a născut recent o fetiţă

Antrenorul Erik Lincar a decis să părăsească Damila, o decizie extrem de dureroasă pentru oficialii clubului, jucători şi fani.

Plecarea iminentă a tehnicianului Erik Lincar şochează Damila într-un moment de sărbătoare, patronul Niţu fiind ales recent senator. Deşi i-a pregătit pe alb-verzi doar un an, antrenorul şi-a lăsat definitiv amprenta pe istoria clubului, reuşind o promovare istorică în eşalonul secund. În tur, Damila a fost una dintre revelaţii, a stat mult timp pe loc promovabil, dar a scăzut ritmul în final, terminând oricum pe un meritoriu pe locul 4.
”Este decizia mea să plec de la Vâlcea, motivele sunt în general de ordin familial. Soţia mea a născut de curând o fetiţă, mai avem şi un băieţel de cinci ani, care trebuie să meargă în clasa 0. Noi locuim singuri la Bucureşti, socrii sunt la Oradea, aşa că este nevoie să fiu şi eu alături de familie, eventual să îmi găsesc un angajament în zonă. Nu am ce reproşa conducerii clubului, sper că nici ei mie” a explicat Lincar.
Deşi a luat în calcul mutarea întregii sale familii la Rm. Vâlcea, familia Lincar a renunţat până la urmă la această variantă, preferând să rămână la Bucureşti, unde sunt şcoli mai bune.
Conducerea Damilei caută deja un nou tehnician pe acelaşi tipar lăsat de Lincar. ”Suntem foarte afectaţi de decizia lui Lincar, am insistat mult să găsim soluţii ca el să rămână, dar este decis să plece. Ne vom mai întâlni luni cu Erik pentru o ultimă discuţie, poate totuşi vom reuşi să îl determinăm să rămână. Dacă nu, viaţa trebuie să continue, vom căuta trebuie un antrenor tânăr, serios, dornic să facă performanţă” a explicat preşedintele Lucian Munteanu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...