Sport

Handbal feminin

Memorialul Constantin Tită, în weekend, la Rm.Vâlcea


Cea de-a patra ediţie a Memorialului ”Constantin Tită” se va disputa în Sala Traian din Râmnicu Vâlcea, în cursul zilelor de vineri şi sâmbătă. La turneu vor participa SCM Craiova, HCM Roman, CSM Ploieşti şi o selecţionată a oraşului Râmnicu Vâlcea.
Câştigătoarea precedentelor trei ediţii, Oltchim nu poate participa, deoarece jucătoarele sunt în vacannţă după Europeanul din Serbia.

Astfel, echipa oraşului Râmnicu Vâlcea va fi reprezentat de o selectionată locală, formata dintr-un mix de jucătoare consacrate, precum Stăncuţa Guiu, Roxana Cherăscu şi câteva junioare de perspectivă. Formaţia vâlceană va fi condusă de pe bancă de Aurelian Roşca. "Ne bucurăm că putem participa la acest turneu. Era păcat ca la Memorialul Constantin Tită sa nu fie prezentă nicio echipa din Vâlcea. Pentru mine, orice meci este un câştig. Vom participa cu mare plăcere la acest turneu”, a declarat Aurelian Roşca.

Pentru partidele care vor avea loc vineri şi sâmbătă, în cadrul Memorialului ”Constantin Tită”, intrarea spectatorilor va fi liberă.

Programul turneului memorial “Constantin Tită”

Vineri 21 decembrie

ora 9:30 Vâlcea - SCM Craiova
ora 11:30 HCM Roman - CSM Ploieşti

ora 17:00 Vâlcea - CSM Ploieşti
ora 19:00 HCM Roman - SCM Craiova

Sambata 22 decembrie

ora 9:00 HCM Roman - Vâlcea
ora 11:00 SCM Craiova - CSM Ploieşti
ora 12:20 Festivitate de premiere

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...