Sport

Fotbal, Liga a II-a

Papură a plecat, revine Oprescu

Dan Oprescu este susţinut în fotbal de fratele său, vicele CJ Olt, Marius Oprescu

Antrenorul Corneliu Papură a fost nevoit să îşi rezilieze contractul cu FC Olt, după rezultatele negative din turul campionatului. Trei înfrângeri, trei remize şi o victorie este bilanţul tehnicianului craiovean. Cu lotul rămas din vechiul mandat al lui Dan Oprescu, FC Olt s-a confruntat cu probleme mari în atac, slătinenii bifând o serie de meciuri fără gol marcat. Corneliu Papură a mai antrenat la malul Oltului, în perioada 2010-2011.
Şi astfel, nu este nicio surpriză că fostul tehnician Dan Oprescu a fost readus la FC Olt, acesta având marele ”merit” de a fi fratele vicelui de la CJ Olt, Marius Oprescu. Tehnicianul ce a pregătit FC Olt Slatina în primele cinci etape ale turului preia divizionara secundă, deşi metodele sale, bazate exclusiv pe pregătire fizică şi rezultatele nu îl recomandau deloc pentru acest post.
Odată cu revenirea antrenorului Dan Oprescu pe banca tehnică a celor de la FC Olt Slatina, în funcţia de preşedinte a fost instalat Gheorghiţă Geolgău, fostul fotbalist al Universităţii Craiova.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...