Sport

În atenţia iubitorilor fotbalului!

Râmnicu Vâlcea, noua casă a Şelimbărului!

Începând cu 19 martie 2022, iubitorii fotbalului din Râmnic se pot bucura din nou de jocuri de Liga a II-a, în Zăvoi urmând să îşi desfăşoare meciurile de pe teren propriu formaţia CSC 1599 Şelimbăr.

Astfel, sâmbătă 19 martie 2022, de la ora 11.00, se va disputa jocul dintre CSC 1599 Şelimbăr şi ACSM Politehnica Iaşi.

De la ora 14.00, vor evolua şi tinerii juniori de la SCM Râmnicu Vâlcea în compania celor de la Universitatea Craiova, într-un joc contând pentru Liga Elitelor U16.

Accesul spectatorilor la cele 2 jocuri este GRATUIT. Reamintim iubitorilor fotbalului că toate restricţiile cauzate de pandemia COVID 19 au fost ridicate!

Cele trei meciuri pe care CS Comunal Şelimbăr le mai are de disputat pe teren propriu în acest sezon de Liga 2, cu Poli Iaşi (19 martie), FK Miercurea Ciuc (9 aprilie) şi Dacia Unirea Brăila (30 aprilie), vor fi organizate de sibieni pe stadionul Municipal din Râmnicu Vâlcea, nu la Avrig, unde au jucat până acum acasă.

Motivul plecării de la Avrig a Şelimbărului ţine de starea precară a gazonului. La Şelimbăr, stadionul despre care au tot vorbit conducătorii clubului şi autorităţile nu este finalizat nici acum.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...