Economic

Începe Olimpiada ASF, un concurs naţional de educaţie financiară!

Autoritatea de Supraveghere Financiară lansează, în parteneriat cu Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR), concursul naţional de educaţie financiară – Olimpiada ASF, dedicat tuturor elevilor aflaţi în acest an şcolar în clasa a XI-a.

Concursul este structurat în trei etape şi se va desfăşura online în perioada 26 martie – 11 aprilie 2022, prima etapă fiind programată în data de 26.03.2022, în cadrul săptămânii dedicate evenimentului internaţional Global Money Week 2022.

Înscrierea la Olimpiada ASF va avea loc în intervalul 8 – 15 martie 2022, iar mai multe detalii despre regulamentul concursului şi despre modalitatea de participare pot fi regăsite aici.

Participarea la Olimpiada ASF presupune autentificarea participanţilor la platforma Zoom şi la platforma Kahoot, pe bază de user şi cod de înscriere, care vor fi furnizate de către organizatori. Elevii înscrişi vor răspunde, în fiecare etapă, unui test grilă format din 20 întrebări, iar câştigătorii vor fi premiaţi.

Olimpiada ASF îşi propune să contribuie activ la creşterea nivelului de educaţie financiară în rândul tinerilor. Este important ca ei să cunoască în mod corect piaţa financiară non-bancară, produsele şi serviciile aferente acesteia. Cu un nivel ridicat de educaţie financiară, generaţiile tinere vor putea lua decizii financiare corecte şi înţelepte pentru a-şi asigura bunăstarea individuală. Tinerii educaţi financiar vor putea contribui la rândul lor la creşterea nivelului bunăstării în propriile familii, la disiparea bunelor practici în domeniu la nivelul societăţii.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...