Sport

Grecii pot salva Severinul

Echipa severineană ar putea fi salvată de la desfiinţare de un grup de investitori greci

Chiar dacă toţi jucătorii vor fi declaraţi liberi de contract în această iarnă, în urma memoriilor depuse pentru neplata salariilor pe ultimele 5 luni, CS Turnu Severin şi-ar putea completa lotul cu fotbalişti redirecţionaţi de Olimpiakos Pireu.

Astfel, Stathis Smyris va deveni team-manager la nou-promovata din Oltenia, iar grecul Alexios Alexandris îl va înlocui din funcţie pe italianul Nicolo Napoli. Alexandris a mai antrenat divizionara secundă Kerkyra (2008-2009), dar şi echipa de tineret a clubului Olimpiakos Pireu (2009-2011). „Scopul nostru este să rămânem în continuare în Liga 1, ştim care sunt jucătorii valoroşi din cadrul echipei, vom elabora noi strategii de joc şi în colaborare cu eventuali jucători eleni şi nu numai, transferaţi în lunile ce vor urma, vom încerca să ridicăm CS Turnu Severin pe o poziţie înaltă în clasament”, a spus Alexios Alexandris, fost jucător la Olimpiakos, între 1994-2003. „Căutăm soluţii pentru ieşirea din impas, fiindcă situaţia financiară a echipei e destul de delicată. Mai sunt şi alte cluburi în Liga 1 în situaţia noastră, dar nu vrem să desfiinţăm echipa. Prin intermediul unui firme greceşti de management, încercăm să aducem un sponsor puternic la Severin şi să punem bazele unei colaborări cu Olimpiakos Pireu. Până miercuri vom şti probabil dacă vom derula acest parteneriat. Colaborarea cu Olympiakos va consta în aducerea unor jucători de la Pireu, iar pe viitor poate vor exista şi fotbalişti de la Turnu Severin care să facă pasul la titratul club grec. De asemenea, vom avea un manager grec, pe domnul Stathis Smyris”, a explicat viceprimarul Marius Screciu.

"Căutăm soluţii pentru ieşirea din impas, fiindcă situaţia financiară a echipei e destul de delicată. Prin intermediul unui firme greceşti de management, încercăm să aducem un sponsor puternic la Severin şi să punem bazele unei colaborări cu Olimpiakos Pireu. ", Marius Screciu, viceprimar Drobeta Turnu Severin

Jucătorii şi-au găsit alte echipe

Între timp, CS Turnu Severin s-a despărţit deja de mijlocaşul Zaharia şi de atacantul Vancea, ambii plecaţi la Oţelul Galaţi, în timp ce restul jucătorilor se află în discuţii avansate cu mai multe cluburi- Astfel, Moutinho, Neacşa şi Marinescu ar putea ajunge la Braşov, iar Olah la Poli Timişoara. Echipa severineană se va reuni pe 14 ianuarie, dar nu a stabilit încă data şi locul cantonamentului. De altfel, în cazul în care nu-şi găseşte un sponsor în această iarnă, e posibil ca CS Turnu Severin să se desfiinţeze, o altă variantă vizând completarea lotului cu jucători tineri, aduşi liber de contract, din ligile inferioare, ale căror salarii să nu depăşească 1.000 de euro lunar.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...