Sport

Gala sportului vâlcean

Jovanovic şi Bulatovic, sportivele anului în Vâlcea

Punctajul MTS nu a fost deloc luat în calcul

„Gala Sportului Vâlcean”, care s-a desfăşurat azi la Sala VIP de la Polivalenta Traian, a adus rezultate surprinzătoare, stabilite chiar în această dimineaţă.

Deşi lista iniţială a câştigătorilor îi avea în frunte pe karateka de la CS Chimia, Silviu Ghiţă, Andrea Bîlă şi Bogdan Gogoloşi, totul a fost modificat în dimineaţa galei, fără a se ţine niciun pic cont de punctajul cerut de MTS.

Vicecampioane olimpice şi campioane europene cu Muntenegru, dar şi jucătoare de bază la Oltchim, echipă calificată în grupele principale ale Ligii Campionilor, handbalistele Marija Jovanovic şi Katarina Bulatovic au fost desemnate de către DSJ Vâlcea ca fiind sportivele anului în judeţ. În absenţa lor, premiile au fost ridicate de către preşedintele clubului, Petre Berbecaru. În continuarea podiumului s-au mai clasat doi atlleţi de la CNMB, Ioan Piţigoi şi Alin Firfirică. Deşi conform punctajului MTS trebuia să fie pe primul loc, karateka Paul Dinu s-a pus pe locul 10, pentru a nu da naştere la interpretări, acesta fiind până săptămâna trecută, când şi-a înaintat demisia, chiar directorul DSJV.
Cel mai bun antrenor vâlcean al anului a fost tehnicianul Oltchimului, Jackob Vestergaard,urmat de Angela Popescu(CNMB, atletism) şi Gheorghe Dinu (Chimia,haltere).

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...