Administraţie

Noi investiţii cu şanse mari de a fi demarate în 2022 în comuna vâlceană Mateeşti

La sfârşitul lunii decembrie a anului trecut, Primăria comunei vâlcene Mateeşti a primit încă două veşti bune de la Compania Naţională de Investiţii: două obiective pentru care administraţia publică locală a depus documentaţii anul trecut au fost deja incluse, prin ordin al Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, pe Lista sinteză a subprogramului “Lucrări în primă urgenţă”.

Importantele obiective investiţionale vizate sunt “Refacere pod peste râul Lespedea în punctul Vlăduleşti” şi “Lucrări de reparaţii străzi”. “Sincer, nu ne lăudăm, aşa se întâmplă, facem treabă, există Dumnezeu, mai există şi un pic de noroc... Drumurile de interes local pe situaţii de urgenţă sunt Ilea- Pîlsesti, Meia, punctul"La Pădureţu", Iriştea – Ogoare şi Pod Vlăduţeşti”, a explicat Ilie-Cosmin Anghelescu, primarul comunei vâlcene.

Zilele trecute, administraţia publică locală a anunţat că au fost ridicate de la Trezorerie banii necesari, invitând beneficiarii să se prezinte la sediul primăriei pentru a-şi ridica drepturile cuvenite. Este vorba despre salariile însoţitorilor persoanelor cu handicap, indemnizaţiile persoanelor cu handicap şi drepturile aferente concediilor de odihnă pe anul 2021 pentru însoţitorii persoanelor cu handicap.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...