Sub Lupă

Împuşcături în Rm. Vâlcea. Un adolescent a tras cu un pistol de tip airsoft într-un minor cu care se certase

Poliţiştii vâlceni fac cercetări după ce luni, 10 ianuarie, au primit o sesizare din partea unui bărbat care a reclamat că o persoană a tras cu un pistol către fiul său, în vârstă de 15 ani. Primele verificări arată că arma, de tip airsoft, a fost folosită de un alt adolescent, de 17 ani, care se certase cu fiul bărbatului. Minorul rănit uşor a refuzat să fie transportat la spital.

„Luni, în jurul orei 19:59, Poliţia Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că s-ar fi tras cu un pistol, tip airsoft, înspre băiatul său. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că, în urma unui conflict verbal, un tânăr de 17 ani ar fi tras cu o armă de tip airsoft înspre un băiat de 15 ani, în municipiul Râmnicu Vâlcea”, a transmis printr-un comunicat de presă IPJ Vâlcea.

Victima a fost rănită uşor, motiv pentru care a refuzat transportul la spital.

„În continuare, se efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun. De asemenea, s-a dispus ridicarea pistolului, tip airsoft, în vederea continuării cercetărilor, iar faţă de tânărul în cauză a fost dispusă şi măsura sancţionării contravenţionale cu amendă, în cuantum de 2000 lei, pentru nerespectarea prev. art.129 pct. 25 din Legea nr. 295/2004”, a completat IPJ Vâlcea.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru lovire si alte violenţe.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...