Sport

Fotbal, Liga I, Pandurii Tg.Jiu

Maxim, cedat la Steaua

Mijlocaşul pandurilor, internaţionalul Alexandru Maxim a ajuns la Steaua Bucureşti la schimb cu Răduţ, Rocha, Stanca, plus 500 mii euro. Oficialii Pandurilor au obţinut însă ca fotbalistul de 22 de ani să mai rămână la Târgu Jiu până la finalul sezonului, în speranţa clasării pe un loc care să ducă în cupele europene, dar vor păstra şi 20% dintr-un viitor transfer.
"M-am înţeles cu Pandurii pentru Maxim. Acum rămâne doar să semneze băiatul, dar nu am nicio emoţie. El va semna pe 8.000 de euro pe lună, dar îi va creşte salariul în funcţie de evoluţiile sale. La fel am făcut şi cu Gardoş sau Rusescu. Are 22 de ani, e copil încă, să vedem dacă va confirma la Steaua. Jucătorul va veni în vară. M-a costat ceva: 500.000, Răduţ, Rocha şi Stanca. 1.450.000 de euro costă cu totul, plus 20% de procente care le revin celor de la Pandurii ", a spus Gigi Becali.
Finanţatorul Stelei spune că i-a spus jucătorului că dacă nu ajunge azi la Bucureşti să semneze, renunţă la transferul său. ”Când vreau un jucator, îl iau! I-am zis azi, dacă vine semnăm, dacă nu, nu îl mai iau. Şi a venit. Eu cred că el, după ce va face pregatirea cu Reghecampf va juca foarte bine 45 de minute. Nu e nevoie de mai mult. Dupa 45 de minute o să intre Iancu sau Popa. Aşa vreau sa fac la echipa, mijlocaşii să joace câte o repriză",

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...