Sport

Handbal feminin, Campionatul European din Serbia

Huţupan: Nu am avut forţă


Aflată la Rm.Vâlcea, fostul mare portar al naţionalei şi al Oltchimului, Luminiţa Huţupan crede că Gorbicz a făcut diferenţa în jocul contra Ungariei.
"Îmi pare foarte rău că am pierdut în faţa Ungariei, era greu să câştigăm, pentru că nu am avut forţă. Brădeanu a fost epuizată, după ce a jucat în toate meciurile. Mi-a plăcut Cristina Neagu, însă doar în prima repriză, nici ea nu a mai putut în partea a doua a meciului. Jocul pe extreme nu a funcţionat nici el. Din păcate, n-am reuşit să le surprindem, deşi Ungaria are acelaşi joc de când evoluam eu. După ce Gorbicz a intrat, am fost puşi în dificultate. Jocul Ungariei s-a schimbat în totalitate. Gorbicz este o jucătoare extraordinară, creierul echipei", a afirmat Huţupan.
Luminiţa Huţupan avertizează că România va avea un meci greu şi în faţa Germaniei. "Germania are un joc colectiv foarte bun şi au o echipă disciplinată. Vom avea un meci greu. Această eliminare din lupta pentru medalii nu este un capăt de ţară, avem nevoie de mai multă concentrare şi de determinare pe faza de atac. Din păcate, visul nostru de a obţine o medalie s-a spulberat, însă trebuie să terminăm turneul final cu fruntea sus", a încheiat Huţupan.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...