Administraţie

Investiţie de 5 milioane lei în Dăeşti

Comuna este printre primele care demarează lucrările la reţeaua de alimentare cu gaze

Pentru următorii 2 ani, pe străzile din Dăeşti se va lucra intens la itroducerea reţelei de alimentare cu gaze, anunţă conducerea primăriei. „Comuna noastră este între primele comune ale Judeţului Vâlcea care încep lucrările pentru înfiinţarea reţelei de distribuţie a gazelor”, a specificat primarul George Popolan.

Investiţia se ridică la 5 milioane lei, iar finanţarea vine exclusiv din bugetul local. „Fiind prinsă pe doi ani, calculele ne arată că putem susţine această investiţie. Oricum, dacă va fi nevoie vom apela la un credit pentru a duce la capăt acest proiect”, mai spune edilul din Dăeşti.

Lucrările au demarat încă de la finalul lunii octombrie pe tronsonul dinspre Călimăneşti, acesta fiind şi punctul de racord cu reţeaua deja existentă în oraşul-staţiune de pe Valea Oltului.

Tot în această toamnă, alte 3 comune vâlcene – Guşoieni, Budeşti şi Ioneşti- au dat startul unor investiţii similare. În paralel, lucrări de extindere a reţelei de alimentare cu gaze vor intra în execuţie şi în Râmnicu Vâlcea, pe zonele Troianu, Copăcelu, Căzăneşti, Stolniceni, Râureni, Goranu, Dealul Malului, Ştirbei Vodă - Aranghel, Colonie Nuci, Buda - Poenari şi Ostroveni, având ca beneficiare 1.100 de gospodării. Lungimea noilor tronsoane ale reţelei de alimentare cu gaze din municipiu cumulează 38,4 km.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...