Special

Rotary Club Râmnicu Vâlcea a demarat prima etapă a Proiectului “Pentru România verde”

Sâmbătă, 13 noiembrie 2021, în Parcul Central din Călimăneşti, s-a desfăşurat prima etapă a proiectului: “Pentru România verde" realizat de Rotary Club Râmnicu Vâlcea în parteneriat cu Romsilva-Direcţia Silvică Vâlcea şi Primăria Călimăneşti.

Membrii Rotary Club Râmnicu Vâlcea, alături de membrii Clubului Interact Râmnicu Vâlcea, au plantat 50 de tei în Parcul Central Călimăneşti, întregind peisagistic frumuseţea acestui loc.

“Dorim să contribuim la menţinerea şi îmbunătăţirea unui climat verde, atât de necesar sănătăţii tuturor, în prezent cât şi pentru generaţiile viitoare. Proiectul nostru este «un început» pentru o implicare activă a clubului nostru în probleme de mediu şi ne dorim în continuare ca a doua etapă a acestui proiect de impact şi în acelaşi timp, de suflet, să se desfăşoare la Râmnicu Vâlcea. Mulţumim partenerilor noştri şi tuturor celor care, în aceasta zi frumoasă de toamnă au contribuit la demararea proiectului «Pentru România verde»”, a precizat Liliana Dorina Blidaru, preşedinte Rotary Club Râmnicu Vâlcea, 2021-2022.


 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...