Eveniment

Tineri arestaţi pentru mai multe fapte de furt calificat

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, sprijiniţi de cei din cadrul Serviciului Criminalistic şi Serviciului de Operaţiuni Speciale Vâlcea, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au identificat doi tineri bănuiţi de comiterea mai multor fapte de furt calificat, săvârşite în municipiul Râmnicu Vâlcea, aceştia fiind reţinuţi, iar ulterior arestaţi preventiv.

Poliţiştii i-au depistat pe cei doi tineri de 21 şi 26 de ani, din Râmnicu Vâlcea şi comuna Goleşti, bănuiţi că ar fi sustras, în perioada mai-octombrie 2021 catalizatoarele mai multor maşini, parcate în municipiu, aceştia fiind cercetaţi pentru 40 de fapte de furt calificat.

În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, la data de 8 octombrie a.c., cei doi bărbaţi au fost depistaţi în trafic, în municipiu, dispunându-se reţinerea lor pentru 24 de ore, iar ulterior arestarea pentru 30 de zile.

La data de 29 octombrie a.c., măsura arestării preventive a fost prelungită pentru încă 30 de zile, cercetările în cadrul dosarului penal fiind continuate de poliţişti şi procurori.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...