Eveniment

12 şcoli şi grădiniţe din Vâlcea funcţionează online

Rata crescută de infectare cu SARS-CoV2 din judeţul Vâlcea închide şcoală după şcoală, mai ales în municipiul Râmnicu Vâlcea.

7 noi unităţi de învăţământ au intrat pe lista celor care îşi desfăşoară activitatea în mediul virtual, conform unei decizii adoptate luni, 18 octombrie, de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară.

”Este vorba de Colegiul Economic din Râmnicu Vâlcea, Grădiniţa cu program prelungit Ostroveni 2 din Râmnicu Vâlcea, Şcoala Gimnazială Rusăneşti din comuna Fârtăţeşti, Şcoala Primară Dozeşti din comuna Fârtăţeşti, Grădiniţa cu program prelungit Fârtăţeşti, Şcoala Gimnazială Berislăveşti şi Grădiniţa cu program normal Berislăveşti, care din 19 octombrie vor funcţiona cu toate clasele/grupele în sistem online. De asemenea, rămân în continuare în sistem online cele cinci unităţi de învăţământ din municipiul Râmnicu Vâlcea - Colegiul Energetic Râmnicu Vâlcea, Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab”, Seminarul Teologic Ortodox Sf. Nicolae, Colegiul Naţional Alexandru Lahovari şi Şcoala Gimnazială nr. 5, pentru care CJSU Vâlcea a aprobat scenariul 2 de funcţionare săptămâna trecută”, a comunicat Instituţia Prefectului de Vâlcea.

Celelalte unităţi de învăţământ din judeţ vor funcţiona după scenariul 1 (participarea zilnică cu prezenţa fizică a tuturor antepreşcolarilor, preşcolarilor şi elevilor), cu menţiunea că sunt şi şcoli şi grădiniţe care au suspendată activitatea didactică cu prezenţă fizică doar pentru anumite clase sau grupe.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...