Sport

Handbal feminin - Campionatul European din Serbia

Bulatovic, golgetera turneului

Jucătoarea Oltchimului are şanse să devină cea mai bună handbalistă a turneului

Interul dreapta al Oltchimului, Katarina Bulatovic, este momentan golgetera turneului final din Serbia, acolo unde Muntenegru este ca şi calificată în semifinale şi pare una din candidatele la disputarea finalei.
Jucătore de mâna stângă,Bulatovic este detaşat golgetera Europeanului, după cinci jocuri totalizând 36 de reuşite, fiind urmată de Sulland (Norvegia, 29 goluri) şi Berenguer (Spania, 29 goluri). Cum Bulatovic este în vervă, iar Muntenegru speră la o medalie cât mai strălucitoare, jucătoarea Oltchimului poate fi la final golgetera turneului, dar va face probabil parte şi din ”şaptele” ideal al Europeanului, dacă nu cumva va fi declarată cea mai bună jucătoare a turneului.

Brădeanu, a doua la recuperări

Aurelia Brădeanu, jucătoarea Oltchimului, face un turneu excelent, fiind liderul Naţionalei în faza de apărare, acolo unde este pe locul 2 în clasamentul general al recuperărilor, cu 20 astfel de reuşite. Ea este devansată doar de iberica Marta Mangue, care are 21 recuperări. O altă jucătoare vâlceancă, Meiroşu, s-a remarcat şi ea la acest capitol, având 13 recuperări. În plus, Brădeanu este şi golgetera României, cu 20 de reuşite.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...