Sport

Fotbal, Liga 1 - Pandurii Târgu Jiu – Gaz Metan Mediaş 1-1 (1-0)

Pandurii, tot mai zgribuliţi

Elevii lui Petre Grigoraş au fost egalaţi în prelungiri de Mediaş şi au rămas fără victorie în retur

Echipa din Târgu Jiu nu-şi mai găseşte cadenţa, după ce în prima parte a sezonului părea capabilă să lupte pentru titlu. Rezultatele cu Astra Giurgiu (1-4) şi Gaz Metan Mediaş (1-1), din primele două etape ale returului, fac ca gorjenii să-şi recalculeze şansele în privinţa unei participări în Europa League.

"Îmi pare rău că nu am reuşit să încheiem anul cu o victorie pe propriul teren. Aşa am păţit şi anul trecut, când am făcut 1-1 cu Ceahlăul. Ne-am făcut puţin triste sărbătorile, dar nu trebuie să privim această remiză ca pe o dezamăgire.", Petre Grigoraş, antrenor Pandurii Tg. Jiu

Antrenorul Petre Grigoraş şi-ar fi dorit ca meciul cu Mediaş să nu se fi disputat în acest an, invocând vremea potrivnică fotbalului. Pe un frig năprasnic, Voiculeţ a avut în minutul 22 şansa golului, dar a tras în portar. Cinci minute mai târziu, căpitanul Viera a fructificat cu piciorul centrarea lui Maxim. În minutul 57, Mingote a scos din vinclu şutul lui Eric. Vedeta de la Mediaş a lovit şi transversala, iar finalul meciului s-a desfăşurat fără ocazii mari. Când Pandurii aşteptau fluierul final, balonul aruncat în careu de Zaharia l-a lovit pe Rusu şi a intrat în poartă, spre disperarea oltenilor. „Un joc care a avut sare şi piper. O primă repriză dominată de Pandurii, iar partea secundă a aparţinut Mediaşului, care şi-a creat mai multe ocazii. Poate Gaz Metan merita să înscrie un gol mai devreme, dar atunci când eşti egalat în prelungiri, dintr-un autogol hilar, poţi spune că ai avut ghinion. Per ansamblu, cred totuşi că rezultatul e echitabil. Noi în ultima perioadă nu mai avem acelaşi ritm. E greu să-l menţii atâta timp cât ai un nucleu doar de 12-13 jucători, care oricum nu au o experienţă foarte mare în Liga 1. Nu e vorba de relaxare, ci de valoare. Îmi pare rău că nu am reuşit să încheiem anul cu o victorie pe propriul teren. Aşa am păţit şi anul trecut, când am făcut 1-1 cu Ceahlăul. Ne-am făcut puţin triste sărbătorile, dar nu trebuie să privim această remiză ca pe o dezamăgire. Cred că toţi trebuie să fim mândri că Pandurii au ajuns între primele locuri. Din păcate, cu acest lot, în proporţie de 99 la sută nu vom putea prinde Europa League. Sunt echipe mult mai puternice, cu jucători mult mai valoroşi. Nu ne putem compara cu Vaslui, CFR Cluj, Petrolul, Astra şi altele. Avem nevoie de 3-4 jucători în această iarnă”, a precizat Grigoraş. „Ne doream foarte mult o victorie, ca să rămânem sus, dar în ultima perioadă nu ne mai iese nimic. Ştiam că Mediaş a avut rezultate pozitive în ultima perioadă şi că terenul e mai greu în perioada asta şi că nu ne avantajează, dar am fost egalaţi în prelungiri”, a spus şi elevul său Maxim. La solicitarea mai multor cluburi, etapa a XX-a a fost amânată pentru martie 2013.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...