Administraţie

Primăria Ocnele Mari anunţă ample lucrări de refacere a infrastructurii rutiere

Ample lucrări de refacere a drumurilor şi podurilor din oraşul Ocnele Mari au demarat de la sfârşitul acestei luni., aşa cum este şi modernizarea drumului judeţean care traversează localitatea şi asigură legătura cu comuna Buneşti.
Strada Alexandru Ioan Cuza traversează întreg oraşul şi reprezintă o alternativă la traseul DN 67, care înaintează spre Horezu.

De săptămâna trecută, utilajele RAJDP au început lucările de modernizare a acestui drum, iar primarul oraşului, Remus Sasu, se declară optimist în ceea ce priveşte recepţionarea lucrării în scurt timp, în urma discuţiilor purtate cu conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea.

„Trebuie ştiut că acesta este un drum judeţean, care începe de la intrarea dinspre Copăcelu (DN 67), traversează oraşul Ocnele Mari şi se termină la limita cu comuna Buneşti. Acest proiect l-am discutat cu preşedintele Constantin Rădulescu şi iată că astăzi au început lucrările de asfaltare pe primul tronson din acest drum. Chiar dacă bugetul judeţului este unul limitat, preşedintele Constantin Rădulescu m-a asigurat că va moderniza acest drum în totalitate”, explică alesul din Ocnele Mari.

Totodată, un nou pod va fi construit pe strada Nicolae Bălcescu. „Lucrările au început în urmă cu o săptămână, când a fost demolat complet vechiul pod. Termenul pentru finalizarea lucrării a fost fixat pentru începutul lunii decembrie. Până atunci, locuitorii din zonă pot circula pe rute ocolitoare, folosind străzile 1 Mai şi Buridava,” a mai spus primarul Sasu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...