Administraţie

Primarul Cosac inaugurează drumuri noi

Comuna Vlădeşti are două noi drumuri intrate in execuţie, pe acestea urmând să se toarne asfalt proaspăt. Lucrările intră în programul de investiţii gândit de primarul PSD Adrian Cosac, iar acestea asigură o calitate a vieţii mai bună pentru locuitorii comunei limitrofe Râmnicului.

Fondurile necesare acestei investiţii au fost asigurate din bugetul naţional, dar şi din cel al administraţiilor locale.

"M-am bucurat să particip astăzi, la Vlădeşti, la inaugurarea unui obiectiv de investiţii, care a cuprins lucrări de modernizare a două drumuri importante - DC 168 şi strada principală din satul Trundin. Reabilitarea celor două drumuri s-a realizat cu mixtură asfaltică produsă la noua staţie de asfalt a RAJDP Vâlcea, ceea ce îmi conferă siguranţa că drumul va fi unul trainic. Finanţarea acestei investiţii s-a realizat atât cu fonduri de la Guvern, din bugetul comunei Vlădeşti, dar şi de la Consiliul Judeţean. Felicit administraţia locală şi pe primarul Adrian Cosac, pentru realizarea acestei investiţii, care îmbunătăţeşte infrastructura localităţii, aducând un plus de confort vâlcenilor din Vlădeşti", a precizat presedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...