Inedit

Campania "Ghiozdanul de şcoală", organizată anual de către Rotary Club Râmnicu Vâlcea, la a 5-a ediţie

Un proiect peren, de suflet, al Rotary Club Râmnicu Vâlcea este "Ghiozdanul de şcoală", aflat la a 5-a editie.

În acest an, peste 500 de copii de la şcolile Spiru Haret, Colonia Nuci, Ocnele Mari, Susani şi Voicesti, precum şi de la Fundaţia "Inimă pentru inimă" au primit, în perioada 14-16 septembrie, vizita membrilor Rotary Club Râmnicu Vâlcea care le-au donat ghiozdane echipate cu rechizite şi dulciuri.

Liliana Blidaru a ţinut sa sublinieze că "scopul acestui proiect este sprijinirea procesului de educaţie a elevilor, contribuind astfel, într-o oarecare măsură la prevenirea abandonului şcolar şi la sprijinirea familiilor cu posibilităţi materiale reduse. Ne dorim sa aducem bucurie, să schimbăm în bine vieţile semenilor noştri".

Mulţumiri donatorilor care au contribuit în punctele de colectare, sponsorilor principali: firmele Boromir,Topanel, Hotel Palace Govora cât şi medicilor care au donat pentru acest proiect.

La realizarea proiectului au contribuit membrii clubului, sponsorii şi tinerii de la Clubul Interact Râmnicu Vâlcea, care au organizat puncte de colectare pentru rechizite în câteva librarii din oraş şi de colectare dulciuri în magazinele Diana.

“Să serveşti pentru a schimba vieţi”, deviza acestui an rotarian, este un privilegiu şi vom continua acest proiect şi altele destinate acestui scop.
 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...