Administraţie

Clădire “comunistă”, modernizată pentru protecţia socială din judeţul Vâlcea

Aproximativ 1,6 milioane de euro, fonduri europene, au fost investite într-un spaţiu modern, de care vor beneficia, lunar, peste 200 de copii cu probleme speciale din judeţul Vâlcea

În judeţul Vâlcea, Consiliul Judeţean administrează câteva clădiri construite în perioadă comunistă, clădiri reabilitate de CJ Vâlcea, fie cu fonduri din bugetul propriu, fie cu fonduri europene.

Printre acestea se află Şcoala Populară de Arte şi Meserii Râmnicu Vâlcea, reabilitată complet în anul 2019; Căminul de la Măciuca, modernizat în anul 2020; Policlinica cu Plată, reabilitată şi ea anul acesta; Complexul de Servicii Comunitare din Râmnicu Vâlcea, obiectiv de investiţii inaugurat astăzi, 15 septembrie.

Aproximativ 1,6 milioane de euro, fonduri europene, au fost investite într-un spaţiu modern, de care vor beneficia, lunar, peste 200 de copii cu probleme speciale din judeţul Vâlcea.

Complexul funcţionează în subordinea DGASPC Vâlcea şi este destinat, în principal, furnizării de servicii sociale de îngrijire şi recuperare medicală pentru copiii cu dizabilităţi.

Prin finalizarea acestui obiectiv de investiţii, vom putea oferi condiţiile de care aceştia au nevoie, fiind un pas important pentru creşterea calităţii serviciilor de asistenţă socială.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

15.09.2021 - 16:59Popescu Carmen :Această clădire a fost reabilitată în 2001 şi arată inpecabil. Tot ce se spune acum sunt doar minciuni. Doar acoperişul necesita o reabilitare. Dar..... Aşa se spala bănuţii în CJ Vâlcea

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...