Politică

Senatoarea liberală Claudia Banu apreciază continuarea programului pilot “Masă caldă după şcoală”, derulat de Ministerul Educaţiei în 150 de unităţi din ţară

Zilele trecute, senatorul Claudia Mihaela Banu (PNL) a adus la cunoştinţa vâlcenilor că Ministerul Educaţiei aplică, şi în acest debut de nou an şcolar, proiectul pilot “Masă caldă după şcoală”, adresat către 150 unităţi de învăţământ din ţară.

“Senatul României a fost informat despre Ordonanţa de Urgenţă aprobată de Guvern, potrivit căreia Ministerul Educaţiei va acorda «Masă caldă» în 150 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat. «Masă caldă după şcoală» este o măsură pe care guvernarea liberală doreşte s-o menţină şi să o extindă şi, pe care o regăsim şi în strategia România Educată”, a precizat senatoarea liberală.

Elevi din trei unităţi situate în Vâlcea beneficiază de acest program: Liceul teoretic Lădeşti şi Şcolile gimnaziale din Budeşti şi Cernişoara.

În programul de Guvernare PNL-UDMR-USR-PLUS această măsură apare la capitolul “măsuri operaţionale” în România Educată: “Pe termen scurt şi mediu am identificat mai multe măsuri specifice – parte din planul operaţional de transformare a sistemului de educaţie prin implementarea strategiei România Educată, după cum urmează: generalizarea programului «masă caldă la şcoală» şi «şcoală după şcoală»”.

Proiectul pilot este implementat pentru al şaselea an consecutiv.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...