Sub Lupă

Vâlcea: Activităţi în Campania “M.A.I. etic, M.A.I. integru!”

Săptămâna acţiunilor de prevenire a corupţiei în domeniul Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor

În perioada 6 - 10 septembrie 2021, în cadrul Campaniei de promovare a integrităţii „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, Direcţia Generală Anticorupţie a desfăşurat activităţi preventive destinate domeniului Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor.

În acest context, ofiţerii de prevenire ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Vâlcea au desfăşurat activităţi preventive destinate atât personalului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Vâlcea, cât şi beneficiarilor serviciilor acestora, fiind organizate activităţi atât în perimetrul sediului S.P.C.R.P.C.Î.V. Vâlcea, cât şi în zonele de plecare pe traseul de susţinere a probei practice din municipiul Râmnicu Vâlcea, ocazie cu care poliţiştii anticorupţie au interacţionat cu candidaţii la probele practică şi teoretică ale examenului auto, cu instructori auto, precum şi cu cetăţenii care s-au prezentat la ghişeele acestui serviciu.

În contextul desfăşurării activităţilor preventive, cetăţenii au fost informaţi cu privire la competenţa Direcţiei Generale Anticorupţie, sistemul naţional Call center anticorupţie 0.800.806.806., consecinţele implicării în fapte de corupţie şi încurajarea semnalării acestora, transmiţându-le materiale de informare adaptate domeniului de activitate vizat, cu mesajul „Minimum 22 din 26 sunt norocoase!”.

Campania naţională „M.A.I. etic, M.A.I. integru!” se desfăşoară în perioada mai – decembrie 2021, dorindu-se ca, prin implementarea ei, să se contribuie la consolidarea integrităţii şi, implicit, a încrederii cetăţenilor în serviciile publice prestate de angajaţii Ministerului Afacerilor Interne, instituţie esenţială pentru buna funcţionare a societăţii.

Informaţii suplimentare despre această campanie şi materialele de promovare utilizate în context pot fi vizualizate pe site-ul Direcţiei Generale Anticorupţie, meniul Mass-media/Campanii de informare/“M.A.I. etic, M.A.I. integru” sau click pe următorul link http://www.mai-dga.ro/arhive/category/campanii-de-informare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...