Administraţie

Constantin Rădulescu: Dăm o viaţă nouă Loviştei

Luni, 6 Septembrie, a avut loc prima şedinţă tehnică, după preluarea de către Consiliul Judeţean a Drumului Loviştei - DN 7 D.

“Preluarea acestui drum este o provocare imensă şi, din acest motiv, mi-am dorit o întâlnire cu toţi factorii implicaţi, o şedinţă la care au participat şi reprezentanţii administraţiilor locale din Perişani, Titeşti, Boişoara şi Câineni. Este un drum lung şi greu, a cărui reabilitare implică lucrări de o complexitate ridicată. Din totalul de 31,360 km, cca 15 km sunt numai pe teritoriul comunei Perişani, drumul prezintă mai multe zone calamitate, dar şi poduri care necesită intervenţii. Am stabilit şi primele măsuri: vom avea un district al RAJDP într-o clădire pe care am identificat-o astăzi, cu ajutorul primăriei Perişani, vom expertiza podul peste râul Olt, de la Câineni, un pod foarte vechi şi vom întocmi un proiect pentru refacerea zonelor calamitate”, a declarat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

Ne dorim accesarea de fonduri europene pentru modernizarea acestui drum şi sunt convins că vom reuşi să-l reabilităm, pentru că ne dorim să salvăm această zonă frumoasă - Ţara Loviştei.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...