Special

Activităţi în Campania „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”

Săptămâna acţiunilor de prevenire a corupţiei în domeniul Ordine Publică

În contextul Campaniei de promovare a integrităţii „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, în perioada 16 - 20 august 2021, poliţiştii anticorupţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Vâlcea au desfăşurat, pe raza unor localităţi din judeţul Vâlcea, activităţi preventive, destinate atât cetăţenilor, cât şi poliţiştilor de ordine publică, sub denumirea „Săptămâna acţiunilor de prevenire a corupţiei în domeniul Ordine publică”.

Ofiţerii D.G.A – S.J.A. Vâlcea, împreună cu lucrători de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, au distribuit materiale cu caracter preventiv în localităţile: în data de 16 august în municipiul Drăgăşani; în data de 17 august în Călimăneşti – Căciulata; în data de 19 august în Ocnele-Mari (inclusiv în salina din localitate) şi în Băile Govora; în data de 20 august în Băile Olăneşti.

Cu această ocazie, ofiţerii D.G.A. – S.J.A. Vâlcea şi lucrătorii de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea au interacţionat cu cetăţenii, transmiţându-le materiale de informare/prevenire adaptate domeniului de activitate vizat, cu mesajul „Ordinea publică şi integritatea fac echipă bună!”.

Această activitate a avut ca scop informarea unui public cât mai larg, pe fondul prezenţei mari a persoanelor în staţiunile turistice Vâlcene, cu privire la competenţa Direcţiei Generale Anticorupţie, popularizarea Call center-ului anticorupţie 0.800.806.806, consecinţele implicării în fapte de corupţie şi încurajarea semnalării acestora.

Informaţii suplimentare despre campanie şi materialele de promovare utilizate pot fi vizualizate pe site-ul Direcţiei Generale Anticorupţie, meniul Mass-media/Campanii de informare/“M.A.I. etic, M.A.I. integru” sau click pe următorul link http://www.mai-dga.ro/arhive/category/campanii-de-informare.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...