Actualitate

Apavil SA: Anunţ întrerupere furnizare apă potabilă

Ca urmare a executării, de către Primăria Comunei Păuşeşti Măglaşi, a lucrărilor de conectare a conductei din PE Dn 110 mm (strada Primăverii), cu reţeaua de distribuţie apă potabilă din PEHD Dn 160 mm, existentă pe strada Chiciora din comuna Păuşeşti Măglaşi, în data de 27.07.2021, în intervalul orar 11.00 - 16.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în comuna Păuşeşti Măglaşi, străzile: Chiciora, Vladului, Valea de Brădet, Aninilor, Merilor, Livezi, Salciei şi Rapsodiei.

Echipele APAVIL SA, care acordă asistenţă tehnică în vederea efectuării acestor lucrări, vor face eforturi susţinute pentru realizarea lor in cel mai scurt timp posibil.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea, certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei) angajaţii APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate.

Recomandăm consumatorilor afectaţi ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi, produse ca urmare a întreruperii furnizării apei.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA, în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Va mulţumim pentru înţelegere!

Compartimentul comunicare, mass-media al societăţii Apavil SA

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...