Special

Liliana Dorina Blidaru, noul Preşedinte Rotary Club Râmnicu Vâlcea 2021-2022

Rotary Club Rm. Valcea a organizat joi, 15 iulie 2021, Ceremonia Rotirii Colanului.

Evenimentul rotarian s-a bucurat de prezenta PDG Fredi Calinoiu, de la Clubul Rotary Râmnicu Vâlcea Cozia, căruia i s-a alăturat Guvernatorul Districtului 2241, Adrian Luca, de prezenţa oficialităţilor locale, Primarul Municipiului Râmnicu Vâlcea, domnul Mircia Gutău şi Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu, ca parteneri valoroşi pentru proiecte importante ale clubului, de prezenţa prietenilor de la Clubul Rotary Râmnic, reprezentat de preşedinte Mariana Hopârtean şi de echipa sa.

Marian Mitră, Preşedintele Rotary Club Râmnicu Vâlcea în anul rotarian 2020 - 2021, a predat colanul noului preşedinte Liliana Dorina Blidaru, nu înainte de a trece în revistă proiectele realizate în anul care a trecut.

“Prin donaţiile realizate în acest an am încercat să aducem un semn de mulţumire şi recunoştinţă pentru personalul medical care a lucrat până la epuizare pentru a salva sute de vieţi, dar şi un semn de solidaritate şi empatie faţă de toţi pacienţi covid internaţi. La final de mandat îi urez Lilianei un an bogat în evenimente pozitive şi în proiecte reuşite. Ea este foarte determinată să facă şi mai mult şi trebuie să o ajutăm să reuşească”, a declarat Marian Mitră.

În cadrul evenimentului a avut loc şi Ceremonia Rotirii Colanului la Clubul Interact Râmnicu Vâlcea, în cadrul căreia Stefania Dărămuş a predat colanul actualului preşedinte, Ruxandra Petrescu.

Tot în cadrul acestei festivităţi, noul presedinte al clubului a primit distincţia care înnobilează pe orice rotarian, „Paul Harris” pentru întreaga activitate desfăşurată până acum, mai ales pentru împlicarea în desfăşurarea Programului Youth Exchange, atât la nivelul clubului cât şi la nivel Districtual.

„Sunt onorată să preiau mandatul de Preşedinte al Clubului Rotary Râmnicu Vâlcea purtând această distincţie de care sunt mândră! Tema anului rotarian 2021-2022 este Serve to Change Lives, asa că, dragi colegi, vă propun să reuşim împreună să schimbăm în bine cât mai multe vieţi şi să continuăm să fim în slujba comunităţii vâlcene. Mulţumiri tuturor celor care au fost şi vor continua să fie alături de noi, parteneri şi prieteni ai Clubului Rotary Club Râmnicu Vâlcea”, a declarat Liliana Blidaru, noul Preşedinte al Rotary Club Râmnicu Vâlcea.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...