Administraţie

Primarul Mircia Gutău, impresionat de deschiderea ministrului Attila Cseke pentru susţinerea unor investiţii importante în Râmnic

Prezent joi în judeţ pentru discuţii pe marginea proiectelor susţinute de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, ministrul Attila Cseke a fost oaspetele Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea unde s-a întâlnit cu primarul Mircia Gutău.

După o rundă consistentă de discuţii punctuale, edilul-şef s-a arătat impresionat de deschiderea pe care ministrul Cseke a aratat-o în promovarea unor investiţii locale, printre care se numără un bazin de înot şcolar şi mai multe creşe avute în vedere de administraţia municipală.

Primarul Mircia Gutău a ţinut să adreseze mulţumiri publice titularului de la MDLPA pentru susţinerea, în pofida diferenţelor de doctrine politice, a acestor proiecte deosebit de importante pentru Râmnicu Vâlcea. În ultimii ani, Primăria Municipiului a implementat mai multe proiecte cu finanţare de la bugetul central prin MDLPA printre care se numără transformarea internatului Liceului "Ferdinand" în locuinţe sociale, ridicarea ansamblului de 120 de locuinţe sociale din Ostroveni-Sud sau anveloparea a şapte blocuri din zona centrală, Troianu şi Ostroveni, la acestea adăugându-se şi bugetarea, începând de anul viitor, a reabilitării termice pentru alte opt blocuri din Râmnic.

Municipalitatea are ca principal obiectiv în acest exerciţiu bugetar accesarea tuturor liniilor de finanţare disponibile, văzută ca singura şansă de dezvoltare durabilă a Râmnicului.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

10.07.2021 - 13:59claudiu:e ingrijorat nu impresionat . daca cumva vor venii investitori ? va trebuii sa ii alunge . e o grija in plus

Pagina 1 din 1 (1 comentarii din 1)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...