Sport

Fotbal, U Craiova

Datoria Universităţii către Piţurcă, anulată

Curtea de Apel a dat azi câştig de cauză Universităţii Craiova, anulând decizia FRF prin care Victor Piţurcă trebuia despăgubit de olteni cu 7 milioane de euro. Universitatea are din nou castig de cauza in conflictul cu FRF si LPF, dupa ce Curtea de Apel a admis in parte exceptia de nelegalitate a regulamentelor fotbalistice invocată de clubul oltean în dosarul dezafilierii echipei. Articolul 36.176 din regulamentul FRF privind statutul ăi transferul jucătorului de fotbal, care obliga cluburile sa se adreseze la Tribunalul de Arbitraj Sportiv a fost declarat nelegal şi neconstituţional, fiind automat anulat. Sentinţa este definitivă, dar poate fi atacată cu recurs la înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

”Această decizie are o semnificaţie foarte mare. Practic prin această decizie, normală şi firească, se înclină balanţa. Ei mai au o cale de atac, dar nu cred că există şansa să întoarcă decizia. Practic clubul n-a avut de dat lui Piţurcă nici un ban, dar a suportat multe abuzuri. Ne deschide drumul către victorie" a jubilat Adrian Mititelu.
Universitatea Craiova a fost dezfiliată în vara anului trecut sub motivaţia încălcării statutului FRF, chemând Federaţia in instanţă la un tribunal civil şi nu la TAS.

 
 
Adaugă Comentariu
Comentarii

Pagina 1 din 1 (0 comentarii din 0)

< înapoiînainte >
 
 
 
 

...statisticile se încarcă... vă rugăm așteptați...